Το 106ια το “παράθυρο” με… θέα τη Β΄εθνική, αλλά αναζητούν (ακόμη) τον επενδυτή

Στην (νέα) ευρεία σύσκεψη του Άρη (ΠΑΕ, ΚΜΑ, νομικών) συζητήθηκαν ανάμεσα στ’ άλλα οι διέξοδοι που θα καταστήσουν τον σύλλογο βιώσιμο. Από τα όσα αναλύθηκαν για μια ακόμη φορά, το μοναδικό “παράθυρο” που δείχνει να έχει… θέα στη Β’ εθνική είναι αυτό του άρθρου 106ια. 

Αυτό τονίστηκε από τους νομικούς των κίτρινων, σε συνέχεια των όσων είχαν ειπωθεί δημόσια, αλλά και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά επισήμανε ότι: “Είναι μια διαδικασία, στην οποία οι πιστωτές συναινούν στην εκκαθάριση, είτε γουστάρουν είτε όχι. Στη Β΄” Εθνική, παίρνεις προσωρινή διαταγή, συνεχίζεις να έχεις έσοδα και δεν μπορεί να σε πειράξει κανείς”.

Το νόημα της τελευταίας συζήτησης λοιπόν είναι ότι ο Άρης θα παραμείνει ζωντανός μέσα από τη διαδικασία της “ειδικής εκκαθάρισης” στη Β’ εθνική. Βέβαια, για να γίνει αυτό πράξη, απαιτείται να βρεθεί επενδυτής (“αξιόχρεος επενδυτής”, ο οποίος όπως αναφέρουμε στην πρόσφατη ανάλυση του PRESSARIS θα πρέπει να διαθέτει ένα “πάπλωμα” της τάξης των 3,5-4.000.000 ευρώ!

Πάντως, τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στην ΚΜΑ εξέφραζαν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι συζητήσεις που γίνονται και προχωρούν θα έχουν αποτέλεσμα.

To Top