Ποινή “καμπανάκι” από Σανκαρέ για 1.400.000 ευρώ!

Ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Θέμη Κουλουχέρη που συνεχίζει τον χορό των κυρώσεων κατά της ΠΑΕ Αρης, ενεργοποιώντας το “καμπανάκι” ενόψει της… ανηφορικής συνέχειας που περιμένει τον σύλλογο!

Ο πρώην κιτρινόμαυρος στόπερ ήταν από την πρώτη στιγμή σκληρός διαπραγματευτής και δεν έκανε πίσω σε ότι αφορά τα χρήματα που του οφείλονταν. Έτσι, έφτασε στο επίπεδο της επιβολής και ενεργοποίησης ποινών, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, πετυχαίνοντας τον μη ορισμό αγώνων και αφαίρεσης βαθμών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εφόσον, βρίσκονταν το πρωτάθλημα σε εξέλιξη ο Αρης δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί, καθώς δεν θα ορίζονταν οι αγώνες του, ωστόσο λόγω της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών του, κάτι τέτοιο στη παρούσα φάση δεν έχει άμεση επίπτωση.

Ο Σανκαρέ, έχει λαμβάνειν ένα ποσό 500.000 ευρώ (δεδουλευμένα), τα οποία μαζί με τη ρήτρα και τα χρήματα των δύο επιπλέον χρόνων του συμβολαίου του εκτοξεύουν το ποσό στο 1.400.000 ευρώ, μια ακόμη κραυγαλέα υπόθεση που δείχνει την κακοδιαχείριση που έγινε στον σύλλογο!

Πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας που έφτασε σε αυτό το στάδιο (ενεργοποίησης ποινών), μια και προηγήθηκε ο Κουλουχέρης, με αρκετούς ακόμα  να βρίσκονται στον προθάλαμο.

Το πρόβλημα είναι ορατό και θα μεγαλώσει εφόσον ο Άρης τελικά αγωνιστεί στη Football league και δεν καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με τους πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις..

 

To Top