Και εγγράφως η πρόταση σε Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έλαβε και εγγράφως την πρόταση της ΕΠΟ για συνεργασία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με φόντο τα προκριματικά του Euro 2016!

Η ομοσπονδία έστειλε στον Ιταλό τεχνικό την πρότασή της (που σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως συν υψηλό πριμ για πρόκριση στα τελικά), ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι πως η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, αν προχωρήσει ακόμα περισσότερο, ο 62χρονος προπονητής να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να τα πει από κοντά με τον Γιώργο Σαρρή. Με δεδομένο ότι έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ για την ερχόμενη Πέμπτη για το θέμα του προπονητή και ότι λήγει η διορία που έχει ζητήσει ο Ιταλός τεχνικός, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

 Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε την περασμένη Πέμπτη στη Ρώμη και ο πρώην τεχνικός της Μονακό εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια τόσο για τη χώρα μας την οποία επισκέπτεται για διακοπές όσο και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα, ήταν καλά «διαβασμένος» αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της εθνικής ομάδας. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον πάγκο της εθνικής, ο Μάρτιν Γιολ, ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο Χουάντε Ράμος, ο Μάρκο Ταρντέλι και ο Γιον Φαν Ντε Μπρομ, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top