Αχτίδα φωτός για τον Πρίττα, νοκ άουτ Τόχα, Γιαννιώτας

Η προπόνηση της Πέμπτης άφησε ελπίδες για τη συμμετοχή του Σάκη Πρίττα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο 32χρονος μέσος του Άρη έδειξε σημάδια βελτίωσης, δίνοντας το δικαίωμα στον Μανουέλ Μασάδο να αισιοδοξεί ότι θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η συμμετοχή του, πάντως, θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής, οπότε και θα γνωρίζει ο Πορτογάλος προπονητής εάν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αντίθετα οι Γιάννης Γιαννιώτας και Κάρλος Τόχα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και λογικά κάθε σκέψη για συμμετοχή τους, έχει ήδη αποκλειστεί, μια και τίθενται νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής.

Από κει και πέρα, ο Μανουέλ Μασάδο θα έχει την ευκαιρία στη δυνατή προπόνηση της Παρασκευής να δοκιμάσει κάποιες τελευταίες σκέψεις του, ενόψει Λεβαδειακού, όπως και την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα κουκιά είναι μετρημένα… Λογικά, θεαματικές αλλαγές δεν πρόκειται να υπάρξουν, αν εξαιρέσει κανείς την επιστροφή του Νίκου Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της άμυνας είναι ένα από τα θέματα που δουλεύει στην προπόνηση ο Πορτογάλος θέλοντας να αποτρέψει λάθη που δημιουργούν κινδύνους κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδια με την Δόξα Δράμας.

 

To Top