Υπέγραψε ο Τσέζαρεκ στην Μακάμπι με τον μάνατζερ του… Σηφάκη!

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ άλλαξε σελίδα στην καριέρα του και επίσημα, αποτελώντας από νωρίς το πρωί παρελθόν για τον Άρη!Σύμφωνα και με το επίσημο σάιτ της Μακάμπι Χάιφα, ο Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με την ισραηλινή ομάδα, έχοντας πάντως, αλλάξει τον Έλληνα εκπρόσωπό του…
Ο Τσέζαρεκ βρίσκεται από το πρωί στο Ισραήλ και ήδη ανακοινώθηκε η απόκτησή του με κάθε… επισημότητα από την Μακάμπι Χάιφα!
«Ο Τσέζαρεκ προσγειώθηκε το πρωί και λίγη ώρα ήταν αρκετή για να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο με την διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα για 1,5 χρόνο» γράφει χαρακτηριστικά το σάιτ της ισραηλινής ομάδας για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ωστόσο, η υφιστάμενη σύμβαση έχει οψιόν να λυθεί στο τέλος αυτής της σεζόν. Ο Τσέζαρεκ προέρχεται από τον Άρη Θεσσαλονίκης και προπονήθηκε με την ομάδα».

macabiΑξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος πρώην επιθετικός του Άρη μετέβη στο Ισραήλ, αφού επικυρώθηκε και τυπικά η ελευθερία του με τον Άρη, μια και είχε ολοκληρώθηκε η συμφωνία στο οικονομικό και τις οφειλές των κίτρινων.

Ταξίδεψε για το Τελ Αβίβ και από εκεί για τη Χάιφα, συνοδευόμενος από τους νέους εκπροσώπους του, Παύλο Τοπίδη (μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη) και Κώστα Γεωργοπάλη. Μέχρι πρόσφατα τον Τσέζαρεκ εκπροσωπούσε ο Βασίλης Παναγιωτάκης, με τον οποίο ήρθε σε ρήξη λόγω της απόφασης του ποδοσφαιριστή να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Άρη, κίνηση για την οποία διαφωνούσε ο μέχρι πρόσφατα ατζέντης του.

cezarekhaifaΣύμφωνα με όσα διαρρέει το περιβάλλον του παίκτη ο Τσέζαρεκ θα εισπράξει για ενάμιση χρόνο, περίπου 300.000 ευρώ.
 
Στον Άρη αγωνίστηκε συνολικά σε 31 αγώνες και πέτυχε 4 γκολ.

To Top