Αύριο ή την Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας – Τα σενάρια για τους υποψήφιους

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών τελικά δεν θα συνεδριάσει σήμερα, προκειμένου να αποφασίσει ποιους εκπροσώπους θα προτείνει για το δ.σ. της ΠΑΕ.

Η σημαντική αυτή συνεδρίαση αναμενόταν να γίνει το απόγευμα, πριν από την συνάντηση των διοικήσεων της ΠΑΕ και της ΚΜΑ με τα προεδρεία των συνδέσμων, την ώρα που πιέζει ο χρόνος.

“Διοικητικό συμβούλιο δεν θα γίνει σήμερα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα συνεδριάσουμε μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη” είπε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο Άγγελος Γρόλλιος, υπογραμμίζοντας ότι: “στα γραφεία βρισκόμαστε καθημερινά, συζητάμε, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τα ανοιχτά μέτωπα. Ο χρόνος είναι σε βάρος μας”.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους για το δ.σ. της ΠΑΕ έχουν ακουστεί δυο ονόματα, όπως είναι αυτά των Ψηφίδη, Τικπασάνογλου, ενώ τις τελευταίες μέρες προέκυψε και αυτό του Βασίλη Φουρλίγκα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PRESSARIS δεν τίθεται θέμα ότι αποτελεί πρόταση-επιλογή του Λάμπρου Σκόρδα.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη σενάριο, σύμφωνα με το οποίο να παραιτηθεί κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ  ώστε να πλαισιώσει τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση, η οποία θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη.

To Top