Αδιέξοδο με Καζναφέρη! Ανοικτή γραμμή στην Αλκμήνης με Ιταλία!

Το θέμα Καζναφέρη παίρνει διαστάσεις… Ο παίκτης αρνείται να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά που επέδειξε στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο και αυτό τον οδηγεί εκτός ομάδας. Αυτή τη στιγμή Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Ζαμπέτας βρίσκονται στην Αλκμήνης και είναι σε ανοικτή επικοινωνία με το Πράτο Αλό Στέλβιο για να βρεθεί μια λύση!

Όπως μετέδωσε και ο απεσταλμένος του συνδρομητικού καναλιού στο “novasports.gr” Παναγιώτης Στεφάνου “απρόσμενα δυσάρεστα τροπή παίρνει η υπόθεση του Κώστα Καζναφέρη για τον Αρη. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή του για τη συμπεριφορά που επέδειξε στο φιλικό με το Παλέρμο, με αποτέλεσμα ο Κατσαβάκης να μην τον δέχεται στις προπονήσεις. Το πρωί ο Καζναφέρης δεν γυμνάστηκε με την ομάδα και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, δεν θα προπονηθεί ούτε το απόγευμα. Κάτι που σημαίνει πως ο Αρτινός οδηγείται ολοταχώς προς το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη”.

Αυτήν την ώρα στην Αλκμήνης βρίσκονται τρία από τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής και ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Ζαμπέτας (ο Στεφανίδης είναι στην Αθήνα για τις υποθέσεις των προσφυγών) επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βρουν μια λύση, για να μην διαταραχθεί άλλο η ηρεμία της ομάδας.

Η θέση του PRESSARIS είναι συγκεκριμένη και την επαναλαμβάνουμε: τέτοιες δύσκολες ώρες δεν χωράνε πείσματα και εγωισμοί. Όσο υπάρχει χρόνος ας το αντιληφθούν όλοι. Ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης και τέτοιου είδους γεγονότα δημιουργούν προβλήματα, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει πλάτη για την ομάδα.

 

To Top