Με το… πιστόλι στον κρόταφο στην ΠΑΕ! Ζητούνται άμεσα 200.000 ευρώ, αλλιώς…

Η κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας δημιουργεί ασφυκτική πίεση, στα όρια της “ασφυξίας”. Ζητούνται άμεσα περίπου 200.000 ευρώ. Δεν θα γίνει σήμερα τελικά συνάντηση μεταξύ των διοικητικών συμβουλίων της Κοινωνίας Μελών Άρη, της ΠΑΕ και εκπροσώπων συνδέσμων, όπως υπήρχε αρχικά η σκέψη.

Ο Άρης θα πρέπει να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Tελευταία προθεσμία είναι η 31η Ιουλίου. Διαφορετικά ο Άρης κινδυνεύει να μπει σε απίστευτες περιπέτειες, κινδυνεύει με αφανισμό! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Ο κόσμος του Άρη έβαλε πλάτη όσο μπορούσε. Ήδη συγκεντρώθηκαν χρήματα από το υστέρημά του, τα οποία, όμως, δεν φτάνουν αυτήν τη στιγμή να καλύψουν όλο το ποσό για τις ενημερότητες, το οποίο αγγίζει τις 500.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα έχουν συγκεντρωθεί, δηλαδή περίπου 70.000 ευρώ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα. Πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φτάνει τα 200.000 ευρώ και αυτό πρέπει να γίνει από τους “επιφανείς” Αρειανούς.

Οι κίτρινοι περιμένουν παράλληλα και ευχάριστα νέα από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες η διάθεση της κυβέρνησης να δώσει (δια υπογραφής υπουργού) προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ομάδες που έχουν πρόβλημα, μέχρις ότου αλλάξει ο νόμος για τις μηνιαίες δόσεις και την αύξησή τους σε 60. Αυτή θα είναι μια σανίδα σωτηρίας.

Οι άνθρωποι του Άρη αναζήτησαν τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το θρίλερ για την ΠΑΕ Άρης κορυφώνεται!

Με βάση την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και την απουσία αρκετών παραγόντων προτιμήθηκε να μην γίνει σήμερα η συνάντηση των εκπροσώπων ΠΑΕ, ΚΜΑ και συνδέσμων.

 

 

To Top