Αύριο «κληρώνει» για τους 24άρηδες!

Τα ονόματα των νεαρών παικτών που ενδιαφέρουν περισσότερο ή λιγότερο τον Άρη, δεν σταματούν να… παρελαύνουν το τελευταίο διάστημα. Αύριο, όμως, θα είναι η καθοριστική ημέρα, για τις αποφάσεις του Μάκη Κατσαβάκη και της ΠΑΕ, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές ηλικίας «24 και κάτω».

Με δεδομένο ότι η «δεξαμενή» των παικτών που πληρούν ηλικιακά τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στον Άρη είναι πάρα πολύ μεγάλη, είναι λογικό να έχουν «κυκλοφορήσει» πάμπολλα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι γνώστης της αγοράς και έχει καταρτίσει τη λίστα με τις προτεραιότητές του, προκειμένου να ενισχυθούν οι «κίτρινοι» στις θέσεις όπου έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Προσωπική άποψη για προτεινόμενους παίκτες έχει και ο σκάουτερ Γιάννης Μιχαλήτσος, που έχει τη δική του λίστα στα χέρια του, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις πιθανές επιλογές ενόψει της νέας σεζόν.

Η «ονοματολογία» καλά κρατεί, αλλά η καθοριστική ημέρα θα είναι η αυριανή. Από το πρωί, ο Σερραίος προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ΠΑΕ θα καθίσουν στο τραπέζι, θα εξετάσουν διεξοδικά όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν, έτσι ώστε να επιλεγούν οι… καλύτεροι 24άρηδες για την ομάδα!

To Top