ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγόρασε διαρκείας από την Κίνα!

Η αγάπη για τον Άρη δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά ούτε και εμπόδια. Αυτό απέδειξε για πολλοστή φορά ο φίλος της ομάδας, Γιώργος Λουίζος, ο οποίος παρότι είναι μόνιμος κάτοικος Κίνας έσπευσε να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τη Θύρα 2, δείχνοντας το δρόμο στους ομοϊδεάτες του!

Ο συγκεκριμένος οπαδός του Άρη ζει και εργάζεται στην Κίνα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 2. Έτσι, φρόντισε να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με την ΠΑΕ και να εκδηλώσει την επιθυμία να ανανεώσει την κάρτα του, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Μάλιστα, ο κ. Λουίζος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι θέλει να προσφερθεί η κάρτα διαρκείας του σε κάποιον άλλο φίλο των «κίτρινων», που δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα, με δεδομένο ότι ο ίδιος θα παρακολουθεί αναγκαστικά την αγαπημένη του ομάδα από τη μακρινή Κίνα.

Μακάρι η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Γιώργου Λουίζου να… ανάψει τη φλόγα σε όσους φιλάθλους του Άρη ακόμα το σκέφτονται και δεν έχουν κινητοποιηθεί για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας!

To Top