Αύριο ορίζεται το νέο συμβούλιο στην ΚΑΕ και θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα συνέντευξη τύπου

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να καταθέσει, αύριο το πρωί ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος τα ονόματα των επτά παραγόντων για τον διορισμό νέας διοικούσας επιτροπής στην ΚΑΕ Άρης.

Η κατάθεση των ονομάτων του νέου δ.σ. της ΚΑΕ Άρης πήρε μετάθεση λίγων ημερών αλλά αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα που είναι περισσότερο τυπικό.Το Πρωτοδικείο θα συζητήσει την υπόθεση και αναμένεται να εγκρίνει το νέο δ.σ. της «κίτρινης» ΚΑΕ.

Οι Λευτέρης Αρβανίτης, Θωμάς Νικολός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Γιώργος Αιγίδης, Στάθης Ρούσος, Χρήστος Γαλιλαίας και ο εκπρόσωπος του Eρασιτέχνη, Γιώργος Σιδεροηλίας, θα είναι τα μέλη του διοικητικού σχήματος.

Υπάρχουν, κάποιες, πιθανότητες, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να μην μπορέσει να μετέχει στην διοίκηση ο Στάθης Ρούσος λόγω προσωπικού προβλήματος.

Σε τέτοια περίπτωση  επικρατέστερος φαίνεται να ειναι ο Γιάννης Μεταξάς.

Να σημειωθεί ότι οι διοικούντες την ΚΑΕ αναμένεται να παρχωρήσουν συνέντευξη τύπου, πιθανότατα την Παρασκευή προκειμένου να αναφερθούν στα αρκετά σημαντικά θέματα που απασχολούν την ομάδα μπάσκετ.

To Top