Η ενεργοποίηση Κούη και Χαριστέα το μεγάλο… “στοίχημα”!

Τόσο οι κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα, όσο και τα όσα ειπώθηκαν στην δίωρη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ, το μεγάλο “στοίχημα” της ΠΑΕ Άρης είναι να ενεργοποιήσει κοντά στην ομάδα, δύο μεγάλες μορφές του συλλόγου: τον Ντίνο Κούη και τον Άγγελο Χαριστέα. 

Στις προθέσεις της διοίκησης είναι να δώσει ρόλο στους δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, παρά τις δυσκολίες που αντικειμενικά υπάρχουν.

Οι σχετικές συζητήσεις με τον Κούη έχουν γίνει, το “δόρυ” του Άρη ξεκαθάρισε εδώ και καιρό δεν μπορεί να έχει κάποια διοικητική θέση, αλλά οι συζητήσεις γίνονται στη βάση να πάρει πόστο πολύ κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.

Οσο για τον Χαριστέα, όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου η… πόρτα του Αρη έχει ανοίξει, αλλά για ενεργή θέση μέσα στην ομάδα προς το παρόν δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη.

Στόχος όμως είναι να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασόα ώστε να βοηθήσει με τις γνωριμίες του π.χ. στο κλείσιμο κάποιων σημαντικών φιλικών παιχνιδιών με ομάδες του εξωτερικού, αλλά και με τις  εισηγήσεις  του σε διάφορα άλλα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του Άρη σε ευρωπαϊκά πρότυπα!

To Top