ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Α-Η-Δ-Ι-Α! Οι εξυγιαντές του… Βόλου! Ανοιγμένα κεφάλια, πάνω από 100 τραυματίες και αίμα από τους “δήθεν”!

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν; Αυτοί είναι οι… εξυγιαντές; Πάνω από 100 τραυματίες! ΑΗΔΙΑ!

Στο… φιλικό (τελικό) της  ντεμέκ εξυγίανσης έγινε πόλεμος! Θα τους τιμωρήσει ο κύριος ο Βασιλειάδης, το κράτος, η πολιτεία; Φιλήθηκαν στο “στόμα”οι ευνοούμενοι επιχειρηματίες αμφιβόλου ηθικής, υπό την σκέπη του υπόδικου “δημάρχου” και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν θέλουν όμορφο ποδόσφαιρο, δεν θέλουν την λύση! Δυστυχώς, οι μάσκες έπεσαν!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sport-fm.gr:

“Αυτοί είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μιλήσαμε στα επείγοντα, στην ερώτηση αν υπάρχουν τραυματίες και πόσοι, από τα απίστευτα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, μας απάντησε πως είναι, πραγματικά, αμέτρητοι!

Συγκεκριμένα, μας είπε: «Δεν μπορούμε καν να μετρήσουμε πόσοι είναι! Δεν προλαβαίνουμε. Είναι πάρα πολλοί», για να μας ζητήσει ευγενικά να κλείσουμε, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, αυτή την ώρα, δυστυχώς, στο Γενικό Νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης γίνεται χαμός…

Οι πληροφορίες μας, πάντως, κάνουν λόγο για παραπάνω -ήδη- από 100 τραυματίες, με ανοιγμένα κεφάλια και μαχαιριές! Ούτε σε πόλεμο…”

Και το άλλο ρεπορτάζ:

“Πήγαν να δουν την… γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήγαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να διεκδικεί έναν τίτλο, αλλά αντ’ αυτών είδαν άγριο ξύλο, μάχες σώμα με σώμα και κινδύνεψαν οι ζωές τους.

Φοβούμενοι, λοιπόν, για τη σωματική τους ακεραιότητα, πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, κάτοχοι διαρκείας, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Πανθεσσαλικό, όπως μπορείτε να δείτε και από την παραπάνω φωτογραφία της -άδειας- κιτρινόμαυρης εξέδρας”.

To Top