«Βάζουμε την ψυχή μας, βάλτε τη φωνή σας!» (video)

Στα κάγκελα του πετάλου του Αλεξανδρείου Μελάθρου ανέβηκαν οι παίκτες του Άρη, πρωταγωνιστώντας στο διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε η ΚΑΕ για να προωθήσει το πακέτο εισιτηρίων για τους «16» του Γιούροκαπ, με σλόγκαν «Βάζουμε την ψυχή μας, βάλτε τη φωνή σας και πάμε… πακέτο στην επόμενη φάση»!

Οι Γιώργος Μπόγρης, Ντομινίκ Τζέιμς, Δημήτρης Βεργίνης και Σαμ Μάλντροου πήραν τη θέση των φανατικών στο πέταλο του Παλέ, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να στείλουν το μήνυμά τους στους οπαδούς, για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΚΑΕ και να βρεθούν μαζικά στο γήπεδο.

Το πακέτο εισιτηρίων, που διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ περιλαμβάνει τους τρεις εντός έδρας αγώνες στη φάση των «16» του Γιούροκαπ, απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι οι Κίμκι, Βιλερμπάν και Ντόνετσκ.

Μια προσφορά, που αξίζει όλοι να τιμήσουν, ώστε να γίνει πραγματικότητα το μήνυμα με το οποίο τελειώνει το πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ: «Και πάμε πακέτο στην επόμενη φάση!»

Τον επίλογο βάζει με τον καλύτερο τρόπο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που λέει περιστοιχισμένος από τους συνεργάτες του: «Στην προσπάθεια που κάνουμε, μη λείψει κανείς»!

Δείτε το πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ της ΚΑΕ Άρης για το πακέτο εισιτηρίων του Γιούροκαπ:
{youtube}7hNQotjTAT8|480|360|1{/youtube}

To Top