«Ο Κόκε επιστρέφει στον Άρη» λένε οι Ισπανοί – Ενισχύουν το θέμα στην Αλκμήνης!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη, έπειτα από εννιά μήνες απουσίας, βρίσκεται ο Σέρχιο Κόκε, σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ! Η ιστοσελίδα rayoherald.com αναφέρει ότι ο 29χρονος παίκτης θα αποδεσμευθεί τη Δευτέρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού «δέχθηκε το πολυπόθητο τηλεφώνημα από τον Άρη»!

«Ο Κόκε μπορεί να επιστρέψει στον Άρη. Συζητά με τον ελληνικό σύλλογο και βρίσκεται πολυ κοντά σε συμφωνία», ήταν ο εύγλωττος τίτλος του ρεπορτάζ, που αναρτήθηκε στις 22:32 (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής.

«Ο Κόκε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα για να αποδεσμευτεί τυπικά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει, αλλά η αργία της Παρασκευής ανέβαλε τις εξελίξεις», τονίζεται αρχικά στο ρεπορτάζ των Ισπανών, που στην συνέχεια έκαναν τη μεγάλη αποκάλυψη για την… κλήση που του έγινε από τη Θεσσαλονίκη:

koke08«Από την στιγμή που δεν προχώρησε η επιλογή της μεξικανικής Πουέμπλα, επειδή δεν του έδινε την προκαταβολή που εκείνος ζητούσε, ο παίκτης μοιάζει να έχει προορισμό την Ελλάδα. Όπως μπόρεσε να διασταυρώσει η rayoherald.com, ο Κόκε δέχθηκε το τηλεφώνημα που ήθελε περισσότερο απ’ όλα, αυτό του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο σύλλογος όπου θεωρείται είδωλο και στον οποίο έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ξανά»!

Η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρθηκε επίσης και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Κύπρο για τον 29χρονο άσο, ο οποίος όμως έχει… άλλη προτεραιότητα:

«Πιο μακριά βρίσκονται οι δύο προτάσεις που του έγιναν από την Κύπρο. Παρότι ο ΑΠΟΕΛ -που είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους- του προσφέρει το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης δεν δείχνει να πείθεται. Εξάλλου, μία τέτοια κίνηση από πλευράς του θα δυσκόλευε τη μελλοντική εκπλήρωση της επιθυμίας που πάντοτε εξέφραζε ο Κόκε και δεν είναι άλλη από το να κλείσει την καριέρα του στον Άρη»!

Ενισχύουν το θέμα στην ΠΑΕ!
 
Την ίδια ώρα δεν διαψεύδεται το θέμα του Κόκε στην Αλκμήνης! Όπως λένε κύκλοι προσκείμενοι στην κίτρινη ΠΑΕ «παρότι υπήρχαν κάποιοι ενδοιασμοί, αυτοί φαίνεται πως κάμπτονται».  

Παράλληλα, θεωρείται φυσικό ότι εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία, το οικονομικό σκέλος θα είναι προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που επικρατούν και δεν θα έχουν καμία σχέση με το παλιό συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο άγγιζε τις 800.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν σήμερα, όχι μόνο στον Άρη, αλλά γενικά στην ποδοσφαιρική αγορά, σε ανάλογες μεταγραφές.

Το θέμα Κόκε μόλις έχει ανοίξει και πάλι!

To Top