Βάλλας: «Αξιόλογη ομάδα ο Άρης, διψάει για βαθμούς»

Ο αρχηγός της Ξάνθης, Σπύρος Βάλλας, μίλησε για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στα Πηγάδια και για το τι θα πρέπει να προσέξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Novasports.gr:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι νωρίς ακόμα αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι η νίκη μονόδρομος:

«Πάντα παίζουμε για τη νίκη ειδικά στην έδρα μας. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη και κοιτάμε την πορεία».

Για το αν τους έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή:

«Μια αλλαγή προπονητή δεν είναι ευχάριστη. Πρέπει να αντιδράσουμε και νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με μία νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι μια αξιόλογη ομάδα, με αρκετά καλούς παίκτες που διψάνε για βαθμούς. Πιστεύω ότι και λόγω της έδρας μπορούμε να κερδίσουμε το ματς εάν παίξουμε όπως πρέπει. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν κοιτάμε το παρελθόν. Εάν θέλουμε να κοιτάμε ψηλά, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και αυτό να γίνει τη Δευτέρα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να βρει καλύτερο ρυθμό η ομάδα:

«Δεν θέλω να μπω σε τακτικά στοιχεία. Αυτά είναι θέμα του προπονητή. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σεβόμαστε άπαντες και έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα. Δεν είναι άγνωστος. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο το έργο και το δικό του και το δικό μας».

To Top