“Τελειώνει” θετικά του Λαρεντζάκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με την επιστροφή της ομάδας από το Μπάμπεργκ. Ο νεαρός γκαρντ έχει συμπληρώσει ένα μήνα στην προετοιμασία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Αγγέλου θα του εμπιστευτεί μια θέση στο ρόστερ του Άρη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το θέμα της απόκτησης του Λαρεντζάκη αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ κάτι τέτοιο εκφράζεται και από την πλευρά του παίκτη. Στην μέση ωστόσο υπάρχει και ένα ποσό που θα πρέπει να δοθεί από τον Άρη για την απόκτηση του 20χρονου παίκτη το οποίο όμως δεν φαίνεται ικανό για να «χαλάσει» την μεταγραφή του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των κίτρινων για την φετινή σεζόν, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Σίμου Ιωακειμίδη που και αυτός προπονείται από την αρχή της χρονιάς με την ομάδα.

Πλέον οι κίτρινοι μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους και καλούνται να είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

 

To Top