ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Βάπτισμα του πυρός» για Λούμορ και Ιτούρμπε: «Θέλουν χρόνο» είπε ο Μάντζιος

Την πρώτη τους παρουσία με τη φανέλα του Άρη κατέγραψαν χθες τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, ο Λούμορ και ο Χουάν Ιτούρμπε.

Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας και στα 53 λεπτά που αγωνίστηκε, μέχρι να πάρει τη θέση του ο Κρίστιαν Γκάνεα, έδειξε μερικά καλά στοιχεία, αντοχές και διάθεση και ικανότητα τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Σαφώς και το δείγμα γραφής είναι μικρό, ωστόσο το ντεμπούτο του Γκανέζου μπακ κρίνεται ικανοποιητικό.  «Ο Λούμορ είναι πιο έτοιμος από τον Χουάν. Θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι πίσω τα παιδιά. Έδειξαν τα στοιχεία τους» σχολίασε σχετικά με τους δύο παίκτες ο Άκης Μάντζιος.

Όσον αφορά τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό, με την είσοδό του στο ματς κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου, όμως στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα. Είναι βέβαιο όμως πως με την ποιότητα και την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.  «Μας βοηθάει πολύ, είναι εξαιρετικός παίκτης» σχολίασε για εκείνον ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

To Top