ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ηγετικά χαρακτηριστικά ο Εντιαγέ, κατάφερε να ξεχωρίσει ξανά (video)

Στο δεύτερό του μόλις φιλικό με τη φανέλα του Άρη ο Μπαντού Εντιαγέ κατάφερε να ξεχωρίσει ξανά και να κερδίσει το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του τα παρουσίασε κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη Τρίτη όταν πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Χθες ξεκίνησε βασικός στο πλευρό του Λούκας Σάσα και παίζοντας για 70 λεπτά -αντικαταστάθηκε από τον Τζέγκο- έδειξε πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου για τον Άρη.

Με ηγετικά χαρακτηριστικά ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος συνείσφερε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ήταν παρών σε κάθε μέρος του γηπέδου καταφέρνοντας να σταματάει τους αντιπάλους αλλά και να προωθεί το παιχνίδι βγάζοντας την ομάδα μπροστά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που ζητούσε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θέλοντας έτσι να αναλάβει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας και δείχνοντας πως έχει την αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσει περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Λίγο έλειψε χθες να χριστεί και σκόρερ όταν η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Μαντσίνι βρήκε στο δοκάρι στο 56’ της αναμέτρησης:

To Top