ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε… σφυγμό και λύσεις στην επίθεση, επειγόντως “αντίδοτο” για τις αδυναμίες στην άμυνα

Βρήκε… σφυγμό και λύσεις στην επίθεση, “φωνάζουν” οι αδυναμίες στην άμυνα για τον Άρη στο “ταμείο” του φιλικού με τον Βόλο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης βρήκε δίχτυα χθες έχοντας 14 τελικές, νίκησε με 4-3 στην πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος τον Βόλο μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά τα… παιδικά λάθη στην άμυνα για μια ακόμη φορά, έκαναν την εμφάνισή τους, μια βδομάδα πριν από την πρώτη σέντρα με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν φανερά καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, αλλά για μια ακόμη φορά “πλήρωσε” τα “φθηνά” λάθη της στην άμυνα.

Είναι φανερό ότι ο Άρης χθες είχε τις λύσεις και σίγουρα πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση. Πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε αρκετά πιο μεστή παρουσία στην επίθεση σε σχέση με την μέχρι τώρα εικόνα του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Το γκολ του Φαμπιάνο από στημένη “μπάλα”, η ωραία του ενέργεια του Μπερτόγλιο, αλλά και τα δυο πέναλτι που ήλθαν από επιθετικές ενέργειες, προσέθεσαν ένα θετικό πρόσημο στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Το μείον μπαίνει για μια ακόμη φορά στις αμυντικές αδυναμίες. Και τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Άρης προήλθαν από έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού και επιβάλλουν την διόρθωση και το “αντίδοτο” ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

To Top