ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βάπτισμα του πυρός με ρίσκο για τον Νταρίντα, θέλει χρόνο και “χημεία”

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη για τη χειμερινή περίοδο, μπήκε κατευθείαν στα… βαθιά, έδειξε ποιότητα, αλλά θέλει τον χρόνο του.

Ο Τσέχος μέσος αγωνίστηκε αρχικά στο πλευρό του Ετέμπο, αλλά και σε πιο… ελεύθερο ρόλο, φτάνοντας σε κάποιες φάσεις ακόμη και λίγο πίσω από τον Γκρέι.

Η ποιότητα του Νταρίντα φάνηκε από την αρχή και είναι αδιαμφισβήτητη. Μαζί με τον Ετέμπο θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Μόνο που για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος.

Ο Άλαν Πάρντιου στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήρε το ρίσκο με τη συμμετοχή του Τσέχου στο αρχικό σχήμα, καθώς ήθελε να κάνει πιο… σφιχτή τη μεσαία γραμμή των κιτρινόμαυρων. Ο Νταρίντα έδειξε ότι έχει σωστές τοποθετήσεις, καλές μεταβιβάσεις, αλλά δεν έχει δέσει ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο περνούν τα ματς, είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί η χημεία και ο Νταρίντα θα ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, όμως στο χθεσινό παιχνίδι κινήθηκε και αυτός σε μέτρια επίπεδα και γι αυτό αντικαταστάθηκε.

To Top