ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρόβλημα του γκολ, οι… μηδέν τελικές Γκρέι και η ενίσχυση με φορ

Στο χθεσινό ντέρμπι καταγράφηκε τόσο εμφατικά η αδυναμία του Άρη στην επιθετική γραμμή. Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα του γκολ που δεν έρχεται, χθες οι κιτρινόμαυροι έφταναν με δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή και ο βασικός φορ της ομάδας έμοιαζε μόνος και έρημος.

Ο Άντρε Γκρέι ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα, δεν είχε τελική στο παιχνίδι, όταν στα προηγούμενα 15 παιχνίδια είχε 31  και έμοιαζε απελπιστικά απομονωμένος στην επίθεση. Δεν ήταν τόσο ατομικής απόδοσης, όσο έλλειψης επιλογών, αφού μετά τον τραυματισμό του Πάλμα και την αποχώρηση του Ζερβίνιο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τη θέση του φορ.

“Έχουμε θέμα με το γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχουμε σκοράρει μόλις ένα γκολ. Είναι ένα θέμα για εμάς αυτό που πρέπει να λύσουμε. Είχαμε το πνεύμα που θέλω σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να συνεχίσουμε και πάμε παρακάτω. Για εμάς ο τραυματισμός του Πάλμα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω να τον έχουμε μαζί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης» είπε χθες ο Άλαν Πάρντιου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η ενίσχυση με φορ καταγράφηκε εμφατικά χθες.

Ο Άρης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί αποφασιστικά για την επιστροφή με ελεύθερη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, σε μια προσπάθεια να υπάρχει μια σημαντική λύση στο πρόβλημα του γκολ.

To Top