ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλεθ: “Θα δώσουμε το 100%! Νίκη με γκολ έστω και στο 92′!”

Ο αρχηγός του Άρη Φραν Βέλεθ μίλησε στην σημερινή Ευρωπαϊκή media day ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού, αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα και έδωσε το στίγμα της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε o Ισπανός αμυντικός:

Για τον αγώνα: “Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για όλους και εμάς και τους οπαδούς. Δεν είναι όλη η χρονιά αυτό το ματς, αλλά είναι σημαντικό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος”.

Πόσο έτοιμη θεωρεί την ομάδα: “Εχουμε δουλέψει ένα μήνα, νομίζω είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που πρέπει. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, αλλά στο τελευταίο ήμασταν καλύτεροι”.

Για την ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων: “Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Όχι μόνο όσοι παίξουν. Για να κάνουμε το καλύτερο για εμάς, αλλά και την ομάδα”.

Για το γεγονός πως τείνει να γίνει ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και την δυσκολία του αυριανού αγώνα:“Εχουμε μελετήσει την αντίπαλη ομάδα, ξέρουμε ότι έχουν κάποια δυνατά κομμάτια, όπως οι αντεπιθέσεις. Ξέρουμε το παιχνίδι τους, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού”.

Για το σερί του Άρη στην Ευρώπη εντός έδρας και αν τους προσθέτει περισσότερη πίεση: “Γνωρίζω αυτή την πληροφορία. Αντιθέτως κανένα άγχος σε εμάς, αλλά πρέπει να το έχει στον αντίπαλο. Το αντίθετο μας κινητοποιεί”.

Για το αν τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο κόντρα στην ΑΕΛ η κλήρωση για την επόμενη φάση: “Προς το παρόν δεν ασχολούμαστε με το μετά, αλλά τα δύο ματς με την ΑΕΛ”.

Για το γεγονός ότι δεν άλλαξαν πολλά συγκριτικά με πέρσι, στο ρόστερ: “Αρχικά δεν θα αποτελέσει δικαιολογία πως είναι νωρίς τα ματς. Πρέπει να δώσουμε το 100%, δουλεύουμε γι αυτό το ματς ένα μήνα. Είναι σημαντικό που είναι ίδια η ομάδα, οι προσθήκες του Ιντέγε και του Ντουάρτε μας έδωσαν παραπάνω ποιότητα”.

Για την άμυνα που δεν έχει αλλάξει με πέρσι: “Πολύ σημαντικό για μένα. Εχουμε μία επικοινωνία, είμαι πιο άνετος”.

Για τον αυριανό αγώνα και τι αποτέλεσμα θα ήθελε να έχει στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή: “Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίσουμε, δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα και ο τρόπος, ας είναι με ένα γκολ στο 92΄. Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου, για μένα θα είναι σαν κάθε ένα ματς. Θα το παίξω σαν να είναι το τελευταίο μου, να το ευχαριστηθώ και να δώσω το 100%”.

To Top