ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Θέλουμε νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ”

O Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, στις σκέψεις του για την ετοιμότητα του Άρη και στο τι περιμένει.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου:

Για τον αγώνα και τον αντίπαλο: “Δεν έχει αλλάξει κάτι, θεωρούμε ότι είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε στο τιμόνι αυτής της ομάδας στην επιστροφή της εκεί που της ανήκει πως είμαστε τυχεροί. Αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγάλο σεβασμό. Το τελευταίο διάστημα είναι καλύτερα από πριν”.

Για τον Λάρσον: “Όσοι περισσότεροι είναι τόσες καλύτερες είναι οι επιλογές. Ο Ντάνιελ είναι για εμάς ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και είναι σημαντικό για εμάς που είναι μαζί μας”.

Για την αυριανή εικόνα του Άρη και σε τι ποσοστό είναι έτοιμη η ομάδα: “Η ομάδα έχει ένα μήνα που ξεκίνησε. Αν ήταν έτοιμη σε ένα μήνα στο 100% δεν θα κάναμε οκτώ εβδομάδες προετοιμασία, αλλά τέσσερις”.

Για τον τίτλο του φαβορί: “Όλα είναι παιχνίδια μυαλού. Ο καθένας σκέφτεται την ομάδα του. Εγώ κοιτάω μόνο την δική μου ομάδα, να παρουσιαστεί όπως πρέπει”.

Για τον Λούκας Σάσα: “O Λούκας είναι 15 μέρες μαζί μας, είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Όμως γιατί μιλάμε για έναν παίκτη με υψηλή ποιότητα, είναι αρκετά κοντά στο να ενσωματωθεί πλήρως”.

Για την αρχική ενδεκάδα: “Eίμαι σε καλό δρόμο…”.

Για την περσινή του εμπειρία: “Το στοίχημα για μένα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα αυτή που πρέπει. Είμαι σίγουρος με αυτό που βλέπω πως η ομάδα θα έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο για μένα. Ήταν διαφορετικές συνθήκες πέρσι, φέτος είναι όλα διαφορετικά”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Σίγουρα είναι σημαντικό να βλέπεις ότι ο κόσμος στέκεται στην ουρά ώρες για να σε δει να παίζει. Πρέπει να το εκτιμήσουμε πάρα πολύ και το κάνουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας”.

Ο στόχος του Άρη στην Ευρώπη: “Πάντα προσπαθείς να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι…”.

Για τις δύο ομάδες που δεν είναι ακόμα έτοιμες: “Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς, δίχως να δεχθούμε γκολ. Αυτή είναι η λογική.

Για την εμπειρία των παικτών του: “Θα μας βοηθήσει στη διαχείριση των συναισθημάτων, οπότε πρέπει να το διαχειριστούμε μέσα στο ματς”.

Για την ΑΕΛ: “Mία σοβαρή ομάδα, με μεγάλη συνοχή, δύσκολη να την αντιμετωπίσεις, να την διασπάσεις…”

To Top