Συνάντηση Αυγενάκη με Γραμμένο, τα λέει και με Βασιλακόπουλο

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ευάγγελο Γραμμένο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο αυτής της πρώτης, ωριαίας, επαφής τους, αποτέλεσε το σύνολο των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρό μας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Συμφώνησαν πως υπάρχει και από τις δύο πλευρές η πλήρης διάθεση για να ξεκινήσει μια ειλικρινής, καθαρή και έντιμη συνεργασία, με στόχο να απομακρυνθούν τα πολλά σύννεφα πάνω από το κυρίαρχο άθλημα της χώρας, καθώς η εικόνα του είναι προβληματική και μερικές φορές όχι εκείνη που θα έπρεπε.

Αποφασίστηκε η συχνότατη συνεργασία Υφυπουργείου και ΕΠΟ, ώστε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, σ’ αυτόν τον ένα μήνα που απομένει, να έχουν διακριτά φανεί τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, πάντα υπό τη συνθήκη του σεβασμού στο αυτοδιοίκητο, αλλά και την υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα καθοριστεί η επόμενη συνάντηση με συγκεκριμένη, πλέον, ατζέντα και χρονοδιάγραμμα. Στην κορυφή τους θα βρίσκονται, καθώς χρίζουν επείγουσας αντιμετώπισης, τα θέματα της βίας και των προσυνεννοημένων αγώνων.

 

To Top