ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βέλεθ: Οι πέντε τραυματισμοί (τρεις θλάσεις) και τα χαμένα ματς…

Ο Φραν Βέλεθ υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στον αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αισίως αυτός είναι ο 5ος τραυματισμός του φέτος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός στάθηκε άτυχος φέτος και έχει ταλαιπωρηθεί σημαντικά από μυϊκούς τραυματισμούς, καθώς είναι η τρίτη φορά που παθαίνει θλάση, παρότι η τελευταία χρονικά δεν θα του στοιχίσει κάτι ιδιαίτερο, καθώς το ματς με την Ξάνθη με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

Η πρώτη θλάση ήρθε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολη, με τον Ίβηρα κεντρικό αμυντικό να προλαβαίνει εν τέλει το ματς με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Από εκείνον τον αγώνα αποχώρησε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτοιμος. Υπέστη υποτροπή και έμεινε εκτός και πάλι για περίπου τρεις εβδομάδες, χάνοντας τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς επέστρεψε μετά.

Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στάθηκε τυχερός στην… ατυχία του, καθώς τη γλίτωσε με μία απλή διάταση, αντί για θλάση που ήταν οι αρχικοί φόβοι. Δεν έχασε κάποιο ματς όσο έλειπε, καθώς υπήρχε διακοπή πρωταθλήματος για τις γιορτές, ενώ είχε αναβληθεί η 15η αγωνιστική.

Στον αγώνα με την Λάρισα, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του “ΑΕΛ FC ARENA” τραυματίστηκε εκ νέου! Υπέστη την δεύτερη φετινή του θλάση και έμεινε εκτός για το επόμενο 10ήμερο, χάνοντας τα ματς με Λεβαδειακό και Ξάνθη. Επέστρεψε για λίγα λεπτά, ως αλλαγή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Παρά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος ο Ισπανός, απουσίασε μόνο από πέντε ματς ως τραυματίας (και ένα ως τιμωρημένος), καθώς κατάφερνε κάθε φορά να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως από τις 29 αγωνιστικές, έχει παίξει στα 23 ματς, εκ των οποίων μόνο στα τρία ως αλλαγή.

 

 

To Top