ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αγωνιστική… υποχρέωση της Μεγάλης Τετάρτης και η άδεια

Το φιλικό της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΝΠΣ Βόλο, είναι κατά πάσα πιθανότητα και η τελευταία υποχρέωση των ποδοσφαιριστών του Άρη γι αυτή την εβδομάδα, καθώς θα ακολουθήσει ολιγοήμερο ρεπό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης θα χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς στο συγκεκριμένο φιλικό, προκειμένου να ξεκουράσει και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Μετά το αυριανό φιλικό θα τους ανακοινωθεί πότε θα λείψουν από τις προπονήσεις.

“Τη Μ. Τετάρτη ο Βόλος γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Τη Μ. Τετάρτη στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Αρη, σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα “ΦΛΟΓΑ” και το Ορφανοτροφείο Βόλου. Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα θα γίνει η απονομή από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, των μεταλλίων και του τροπαίου στους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ της Football League σε μια φαντασμαγορική φιέστα. Τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού φιλικού αγώνα τιμώνται 4 ευρώ και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ”,

To Top