Βένος: “Γιατί θα βοηθήσει ο Βανγκέλι”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων του Άρη μίλησε για την σημασία που έχει για τους κίτρινους να αξιοποιήσουν την έδρα τους αλλά και την διαφορά που έκαναν τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Βένος:

Για την δυσκολία του Άρη να κερδίσει εντός έδρας:“Αν ο Άρης είχε αξιοποιήσει την έδρα του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Κέρδισε περισσότερους βαθμούς  εκτός έδρας από ότι στην έδρα του που έχει τόσο μεγάλη βοήθεια”.

Για την μεταγραφή του Κρίστι Βανγκέλι:“Ο Βανγκέλι είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα και αυτή την στιγμή ένα παιδί με την ψυχολογία και το πάθος του θα βοηθήσει πολύ”.

Για την διαφορά που έκαναν οι προσθήκες στην ομάδα:“Ο Μπουγαίδης έκανε φανταστική εμφάνιση, ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα αλλά έκανε και το λάθος να δώσει την ευκαιρία στον διαιτητή να τον αποβάλλει. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν αλλά δημιούργησε πρόβλημα. Μέχρι να αποβληθεί καθάριζε όλες τις φάσεις. Πλέον είναι όλα στραβά στον Άρη αλλά θα παλέψει μέχρι τέλος. Το κυριότερο είναι πως οι παίκτες έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν. Βοήθησαν ήδη και ο Άρης είχε διαφορετικό πρόσωπο από τα άλλα παιχνίδια. Τα νέα παιδιά βοήθησαν και στο σκοράρισμα και στην δημιουργία και ανασταλτικά. Ο Άρης έχει δείξει πως μπορεί να φέρει βαθμούς εκτός έδρας. Το σημαντικό είναι να τα καταφέρει και στην έδρα του”.

To Top