«Κράξιμο» Μάτζικ στον Ντ’ Αντόνι

Ο Μάτζικ Τζόνσον άσκησε σκληρή κριτική στον Μάικ Ντ’ Αντόνι και τη διοίκηση των Λέικερς για την κακή πορεία της ομάδας.

Όταν μιλάει ο Μάτζικ Τζόνσον, πρέπει να ακούγεται. Ο θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να παραπαίει με 16 νίκες σε 46 ματς άσκησε δριμύτατη κριτική στον προπονητή Μάικ Ντ’ Αντόνι και τη διοίκηση των «λιμνανθρώπων».

«Είμαστε οι Λέικερς και πρέπει να έχουμε έναν προπονητή για πρωτάθλημα. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος όταν δεν πήραμε πίσω τον Φιλ Τζάκσον και η διοίκηση προτίμησε τον Μάικ Ντ’ Αντόνι. Μου άρεσε, αλλά όταν ήταν στο Φίνιξ. Δεν διδάσκει στους παίκτες άμυνα. Όλες οι ομάδες σκοράρουν με τον ίδιο τρόπο απέναντί μας κι εμείς δεν κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε», τόνισε.

Η επέκταση συμβολαίου στον 35χρονο και προερχόμενο από σοβαρό τραυματισμό Κόμπι Μπράιαντ τον βρήκε σύμφωνο, αλλά δεν του αρκεί. «Ο Κόμπι αξίζει τα λεφτά που πήρε για να ανανεώσει. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και μας έχει φέρει πέντε πρωταθλήματα. Η ομάδα έχει αρκετά χρήματα να διαθέσει για την ενίσχυσή της. Όμως κανένας μεγάλος παίκτης δεν πρόκειται να έρθει αν δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε.

πηγή: sportfm.gr

To Top