Βένος: “Προσφορά διαρκής και πέρα πάσης αμφισβήτησης από Μιχαλήτσο και Σπυρίδωνα”

Διαρκής προσφορά και πέρα πάσης αμφισβήτησης έχουν ο Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Άγγελος Σπυρίδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του Άρη, Γιάννης Βένος.

Οι δηλώσεις του κ. Βένου στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την παρουσία των Μιχαλήτσου – Σπυρίδωνα: “Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και η προσφορά τους είναι διαρκής και πέρα πάσης αμφισβήτησης. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει κληθεί πολλές φορές να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και θα έπρεπε να έρθει πριν την έλευση του Αλκαράθ που μόνο κακό έκανε στην ομάδα. Κοουτσάρισε πολύ καλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου και τόλμησε να βάλει παίκτες που ήρθαν πρόσφατα όπως ο Κοτσαρίδης και παίκτες που ήταν παραγκωνισμένοι, όπως ο Τριανταφυλλάκος και Παπαζαχαρίας, που ήταν πολύ καλοί. Επίσης, παίκτες όπως οι Τάτος και Ζαραδούκας θα αλλάξουν προς το καλύτερο το πρόσωπο του Άρη”.

Για τη γενικότερη πορεία: “Η πορεία δεν είναι καλή φέτος, το γνωρίζαμε από την αρχή, αφού την τελευταία στιγμή δημιουργήθηκε η ομάδα με παίκτες της Κ-20 , παιδιά που δεν περίμεναν να μπουν απευθείας στα βαθιά, τους γέμισε στρες και η απόδοσή τους να μην είναι αυτή που θα έπρεπε. Τα νεαρά παιδιά πρέπει να παίρνουν με άλλα παιχνίδια και σε άλλο κλίμα το βάπτισμα τους πυρός”.

Για την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα: “Είπα και πριν πως κάποια νεαρά παιδιά φορτώθηκαν ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Χρειάζεται προσπάθεια από το Γιάννη, γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και ότι μπορεί να προσφέρει στον Άρη, πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του κάποια πράγματα για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και όλα θα πάνε καλά”.

To Top