Βένος στο PRESSARIS: «Ναι, χτυπάμε πόρτες, αλλά…»!

Η ανησυχία, η αγωνία, η προσμονή είναι διάχυτα στην οικογένεια του Άρη. Η ΠΑΕ βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ η φημολογία ενόψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης εντείνεται καθημερινά. Σενάρια επί σεναρίων διοχετεύονται στη δημοσιότητα, όμως χρειάζεται προσοχή σε ό,τι αφορά στη διαχείριση, αλλά και την ανακύκλωσή τους. Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδέσμου παλαιμάχων της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Γιάννης Βένος ξεκαθάρισε πως ο σύνδεσμος θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια που καταβάλλεται για έξοδο από την κρίση, ξεκαθάρισε, ωστόσο πως οι επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα δεν έχουν επιφέρει κάτι επί της ουσίας.

«Έχουμε μεγάλη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Οι βετεράνοι του Άρη παρακολουθούν με αγωνία τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του συλλόγου» υποστήριξε ο Γιάννης Βένος και αναφέρθηκε στην εμπλοκή του συνδέσμου στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει αρκετές επαφές. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, απλά θέλω να πω ότι έχουμε χτυπήσει πόρτες ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνδράμουν. Αυτή την ώρα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Συζητήσεις έχουν γίνει. Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και τα οικονομικά δεδομένα» επεσήμανε ο παλαίμαχος του Άρη.

To Top