Βένος: “Τεράστιο πρόβλημα η παραίτηση Ψηφίδη, τα αλλάζει όλα…”

O πρόεδρος βετεράνων Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε με αφορμή την σημερινή συνάντηση με τον προπονητή των κίτρινων, ενώ σχολίασε και την παραίτηση Ψηφίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”!

«Το κάνουμε κάθε χρόνο με όλους τους προπονητές. Θέλουμε να αισθανθεί ο προπονητής ότι είμαστε όλοι κοντά του, και συζητήσαμε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ανταλλάξαμε απόψεις και νομίζω πως ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση».

Για το πώς αισθάνεται ο κ.Καλαϊτζίδης: «Είναι αισιόδοξος, έχει μεγάλη εμπειρία από φουρτούνες. Με σωστή οργάνωση και στήριξη πάντα τα κατάφερνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και εδώ. Δουλεύει πάρα πολύ, έχει φτιάξει ένα πλάνο και κάθε μέρα περνάει πάρα πολλές ώρες στο «Κλεάνθης Βικελίδης. Βλέπει παίκτες , μιλάει με παίκτες.

Αναφορικά με το πώς βλέπει τα πράγματα στον Άρη: «Όπως τα βλέπουμε όλοι, πάρα πολύ δύσκολα. Φτάνουμε προς το τέλος και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα».

Για την παραίτηση Ψηφίδη: «Είναι τεράστιο θέμα, μεγάλο πρόβλημα. Τα αλλάζει όλα… Τώρα το άκουσα και πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα».

To Top