“Μακριά από το… ΑΦΜ”!

Tο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ Άρης, Γιώργος Πλαγάκος μίλησε για το θέμα του ΑΦΜ αλλά και την περίπτωση να παίξει η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Μακριά από το ΑΦΜ, για μένα δεν υπάρχει καν σαν σκέψη. Θεωρώ ότι είναι μια σκέψη που βάζει λουκέτο στον ποδοσφαιρικό Άρη. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν Αρειανοί που κάνουν τέτοιες συζητήσεις. Αυτό το θέμα βρέθηκε σαν πρόταση στην γενική συνέλευση και είναι σοβαρό θέμα. Δεν αφορά τους μετόχους της Ανωνύμου Εταιρίας. Το σήμα και η ονομασία ανήκουν στον Ερασιτέχνη και σε όλους τους Αρειανούς. Άμα είναι να συζητηθεί κάπου πρέπει να συζητηθεί στα πλαίσια του Α.Σ.».

Για την παραίτηση του κ.Ψηφίδη: «Πρέπει να βρούμε λύση σε πολλά θέματα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να βρούμε λύση για να επιβιώσει ο σύλλογος και όχι για να κλείσει ο σύλλογος».

Για το ενδεχόμενο να πάει η ομάδα στην Γ’ Εθνική: «Πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην Β’ Εθνική. Αν χάσουμε την μάχη δεν σημαίνει ότι θα κλείσουμε τον ποδοσφαιρικό Άρη. Πρέπει να δώσουμε την μάχη μας και να παίξει η ομάδα στην Β’ Εθνική. Άμα βρεθεί επενδυτής αλλάζουν τα πράγματα, αλλά τώρα μιλάμε για τα τωρινά δεδομένα».

To Top