Βένος: “Τι χρειάζεται για να στεριώσει στον πάγκο του Άρη ο Χατζηνικολάου”

O Γιάννης Βένος μίλησε με αφορμή την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου και το τι θα χρειαστεί να έχει για να στεριώσει στον πάγκο του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου και τη μετονομασία του σε «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο». 

Τα βασικά σημεία των όσων είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ο Γιάννης είναι από τους ανερχόμενους προπονητές, έχει κάνει σταθερά βήματα και χαίρει της εκτίμησης όλου του φίλαθλου κόσμου. Έχει την ηρεμία και την εμπειρία για να αναλάβει τον Άρη, μια ομάδα με φιλοδοξίες και πίεση. Έχει ώριμη σκέψη. Χρειάζεται, όμως, την στήριξη όλων μας», είπε αρχικά, για να αναφερθεί στις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει για να στεριώσει σε έναν πάγκο… ηλεκτρική καρέκλα, όπως είναι του Άρη:

«πρώτα απ’ όλα χρειάζεται καλό υλικό. Πρέπει να κάνει καλές επιλογές παικτών, παρά τον περιορισμό μεταγραφών που έχει ο Άρης λόγω αδειοδότησης. Άποψή μου είναι πως ο Άρης πρέπει να διατηρήσει τον κορμό του και σε αυτόν να στηριχθεί, για να μην εμπλακεί σε περιπέτειες όπως πέρυσι. Αν δεν έχει τα υλικά που χρειάζεται είναι δύσκολο να φανεί το έργο του. Πρέπει περά από παίκτες να έχει και καλούς συνεργάτες».

Για τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης, απάντησε: «προσπάθεια να δώσει λύσεις σε πολλά ανοιχτά ζητήματα. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και συνεχής προσπάθεια. Το αν τελικά τα καταφέρει, θα το δείξει ο χρόνος». Ο Γιάννης Βένος κλήθηκε να σχολιάσει και την είδηση ότι προς τιμήν του Δημήτρη Δασυγένη, υπάρχει πιθανότητα, το Νέο Ρύσιο να πάρει το όνομά του:

«Φυσικά και πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Άνθρωποι που έχουνε προσφέρει στην ομάδα κατά το παρελθόν, έχουνε αδικηθεί, ένας από αυτούς είναι και ο Δασυγένης. Πραγματικά προσπάθησε, έβαλε χρήματα και αυτός είχε την ιδέα να αποκτήσει εγκαταστάσεις ο Άρης. Άρα είναι λογικό και πρέπων να τιμηθεί για την προσπάθειά του και γιατί όχι να γίνει ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους παράγοντες», απάντησε ο παλαίμαχος άσος του Άρη.

To Top