Βένος: “Το Α και το Ω ο προπονητής, αξιόλογη λύση ο Χατζηνικολάου”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων του Άρη, τοποθετήθηκε  για το σημερινό (6 μ.μ.) φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ανάμεσα στους βετεράνους των “κίτρινων”  και αυτών του Ηρακλή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αναφέρθηκε και στην νέα σελίδα στην ΠΑΕ Άρης με την εκλογή του Δημήτρη Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον “Αρένα” τόνισε τα εξής:

Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι: “Θα γίνει ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους του Άρη και του Ηρακλή, για το σχολείο Ειδικής Αγωγής της Θέρμης. Μίλησα με τον Αϊδινίου και χωρίς δεύτερη κουβέντα το οργανώσαμε, ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από τη μεριά μας για ένα φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Είναι ένα είδος προς εξαφάνιση οι βετεράνοι, διότι οι περισσότεροι παίκτες είναι ξένοι, έρχονται, παίζουν 1-2 χρόνια, παίρνουν τα λεφτά τους και φεύγουν στις πατρίδες τους. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν όποτε το αποφασίσουμε να συνεισφέρουν μέσα από εκδηλώσεις που διοργανώνουμε”.

Για τη νέα σελίδα στον Άρη με τον Δημήτρη Ηλιάδη στην προεδρία: “Πράγματι, άλλαξε σελίδα ο Άρης με τον ερχομό του Δημήτρη Ηλιάδη. Είναι δύσκολα τα πράγματα, το γνωρίζει και ο Δημήτρης. Έχει, βέβαια, και μια προϋπηρεσία στην ομάδα, αν και έλειπε καιρό και δεν έζησε τα τεκταινόμενα στον Άρη. Ελπίζω να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Τον γνωρίζω και προσωπικά από την πρώτη του παρουσία στην ομάδα, του ζήτησα και το γήπεδο ώστε να γίνει το φιλικό σήμερα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, υπάρχουν πολλά μέτωπα”.

Για τον προπονητή που θα κληθεί να καθοδηγήσει τον Άρη την επόμενη σεζόν: “Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα, το πιο βασικό στοιχείο. Δεν γνωρίζω τί θα επιλέξει τελικώς. Ο Χατζηνικολάου είναι μια αξιόλογη λύση πάντως”.

Και κατέληξε: “Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα, θα πρέπει να δουλεύει όλο το δ.σ. από το πρωί ως το βράδυ, να έχει καθημερινή τριβή με τα πράγματα. Είναι σίγουρο πως στηριχθεί σε τεχνοκράτες, σε γνώστες του κάθε τομέα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.

To Top