Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ 3-4: Πρώτη νίκη με τεσσάρα και ανατροπή σε ματς – ροντέο

Φεστιβάλ από γκολ στη Βρέμη, με την Άιντραχτ να κάνει ανατροπή στην… ανατροπή και να κερνάει τεσσάρα τη Βέρντερ (3-4) για να κατακτήσει το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή Bundesliga.
Επτά γκολ, μονομαχίες, ανατροπές, πέναλτι και άγχος σε κορύφωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ματσάρα στη Βρέμη μεταξύ Βέρντερ και Άιντραχτ τα συμπύκνωσε όλα σε ένα θεότρελο 90λεπτο που στο φινάλε του βρήκε τους Αετούς να επικρατούν με το χορταστικό 4-3 και να κάνουν σεφτέ στις νίκες στη φετινή Bundesliga. Με το προβάδισμα και τον τίτλο του φαβορί να αλλάζει χέρια ανά… δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι τελικά υπέταξαν τη Βέρντερ , κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή, και έστειλαν μήνυμα ανάκαμψης έπειτα από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε από νωρίς, με την Άιντραχτ να παίρνει προβάδισμα μόλις στο 2′ χάρη στο παρθενικό γκολ του Γκέτσε με τα χρώματα των Αετών. Τα δεδομένα και οι ισορροπίες ωστόσο έμελλε να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού. Αρχικά στο 14΄ο Γιουνγκ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, προτού ο Μπίτενκουρτ τρία λεπτά αργότερα φέρει τούμπα το ματς.

Ακόμα και τότε ωστόσο η Άιντραχτ δεν έχασε την ψυχραιμία της και βρήκε τον τρόπο για να το γυρίσει. Στο 32΄ ο Κάμαντα σέρβιρε την πρώτη του ασίστ στον Κόλο Μουάνι για το 2-2, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Λίντστρομ ανάκτησε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων σημειώνοντας το 3-2. Στο 38΄ο Κάμαντα και πάλι σέρβιρε γκολ για το τέταρτο της Άιντραχτ με δράστη τον Σο, όμως η Βέρντερ φρόντισε να μετατρέψει σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά μειώνοντας σε 4-3 με πέναλτι του Φούλκρουγκ στο 90+2΄.

Το χρονόμετρο ωστόσο δεν ήταν υπέρ της, με την Άιντραχτ να αντέχει ως το τέλος και να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στη Bundesliga απέναντι σε μια Βέρντερ που πίστεψε στις δυνάμεις της έως το τέλος, προερχόμενη και από την αδιανόητη ανατροπή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Ντόρτμουντ.

To Top