Βερόνα – Αταλάντα 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Κουπμάινερς

Το γκολ του Κουπμάινερς στάθηκε αρκετό για την Αταλάντα να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Βερόνα (0-1) και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ισοπεδωτική η Σαλερνιτάνα, διέλυσε 4-0 τη Σαμπντόρια.
Τον δρόμο προς τις επιτυχίες βρήκε ξανά η Αταλάντα, η οποία μετά το 1-1 με τη Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της σκληροτράχηλης Βερόνα (0-1) χάρη στο γκολ του Κουπμάινερς. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι Μπεργκαμάσκι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα με θύτη τον Ολλανδό ο οποίος στο 50΄πέτυχε το «χρυσό γκολ» που χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο.

Την ίδια ώρα η Σαλερνιτάνα έκανε… πλάκα στη Σαμπντόρια την οποία ισοπέδωσε με το εκκωφαντικό 4-0 για να πανηγυρίσει με ιδανικό τρόπο το πρώτο φετινό τρίποντο! Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ντιά μόλις στο 7΄, με τον Μπονατσόλι εννιά λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Η Σαλερνιτάνα δεν κατέβασε ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος και πέτυχε ακόμα δυο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη μεγαλειώδη νίκη της. Αρχικά ο Βιλένα στο 50΄πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, ενώ ο Ποτέιμ διαμόρφωσε λίγο αργότερα το τελικό αποτέλεσμα (76΄).

To Top