Βέροια: Σε ψυχιατρική εξέταση η 29χρονη για το βρέφος στον Αλιάκμονα

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες η 29χρονη γυναίκα που κατηγορείται οτι σκότωσε το μόλις 11 μηνών βρέφος της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η 29χρονη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Όπως αναφέρει το MEGA, αυτή η εξέταση θα κρίνει αν η 29χρονη θα νοσηλευθεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική ή αν θα μεταφερθεί αμέσως στις φυλακές Διαβατών, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε την 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα από τον κέντρο της Βέροιας στο φράγμα του ποταμού και αναζητούνταν όλες αυτές τις ημέρες. Σημειώνεται ότι το είχε ζητήσει επίμονα και ο ανακριτής της υπόθεσης.

Ο οδηγός έχει δώσει ήδη κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας.

«Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο οδηγός ταξί.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και το διαβιβαστικό από την εισαγγελία προκειμένου να μεταφερθεί η 29χρονη, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, την οποία έχουν διατάξει οι ανακριτικές αρχές. Στη συνέχεια και ανάλογα το αποτέλεσμα θα αποφασιστεί αν διαταχθεί ο εγκλεισμός της ψυχιατρικό ίδρυμα ή θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης.

To Top