ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντεο “κλειδί” ανοίγει τον δρόμο για τη σύλληψη των δραστών από τις Αρχές! (video)

Θέμα χρόνου είναι εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους!

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους. Στην κατοχή τους βρίσκεται και το δρεπάνι από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον μοιραίο θάνατο του.

Νωρίτερα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης (αλλά και ο ΑΣ), ο μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων Θόδωρος Καρυπίδης ξεκίνησε μια σειρά ενεργειών για να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο Καρυπίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού ντέρμπι και ήδη, μεταξύ άλλων ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιστράτηγο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Κωνσταντίνο Σκούμα, από τον οποίο ζήτησε “να βρεθούν οι δολοφόνοι του Άλκη”, προτρέποντας τον να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό τους!

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας απάντησε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου γίνει ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

 

To Top