ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To βίντεο της Ίντερ και οι φανέλες της για το φιλικό με την Εθνική 2004(videos)

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η Ίντερ δημοσίευσε βίντεο ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Inter Forever με την Εθνική Ελλάδος 2004. Δείτε την φανέλα των «νερατζούρι» για τον αγώνα.

Λίγες μέρες έμειναν για την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος του 2004, αυτή που κατέκτησε το Euro στην Λισαβόνα, και την Ίντερ Forever, των παλαίμαχων αστέρων. Γι’αυτό και η Ίντερ ανέβασε ένα promo βίντεο στο οποίο όλοι οι πρώην ποδοσφαιριστές ανταλλάσσουν μηνύματα και δίνουν ραντεβού στην Κρήτη.

Μετά το κάλεσμα της Εθνικής μας Ομάδας ποδοσφαίρου για το φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010, σειρά πήρε Ίντερ.

Στο βίντεο την αρχή κάνει ο πρώην τερματοφύλακας Τόλντο, ενώ απαντούν οι Ματεράτσι Ζανέτι, Κίβου αλλά και οι Ιταλοθρεμμένοι Γιώργος Καραγκούνης και Λάμπρος Χούτος στα ελληνικά!

Να θυμίσουμε πως το μεγάλο φιλικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 7 Ιουνίου ώρα 19:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Ίντερ μέσω της επίσημης σελίδας της:

 

Ενώ εδώ και αρκετές μέρες, έχει αρχίσει να προβάλλεται και από την Cosmote TV, η οποία θα προβάλει τον αγώνα, το τρέιλερ του φιλικού με αντίστοιχη στιχομυθία μεταξύ των Ελλήνων διεθνών.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

To Top