ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κριστιάνο: “Μου λείπει η Γιουνάιτεντ”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στο πλαίσιο του πρόμο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα και πέταξε… βόμβα, λέγοντας πως του λείπει η Αγγλία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το Σάββατο (3/6) στις 21:45 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να μιλήσει για το σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν το θέμα έφτασε στις… πρώην, ο Πορτογάλος δεν κρατήθηκε και εξέφρασε τα συναισθήματα του, με πολλούς αποδέκτες.

“Πέρασα αρκετά χρόνια εκεί και η αλήθεια είναι πως δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο (εννοεί να τον αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της ομάδας που παίζει). Ίσως είναι η Αγγλία ένα ξεχωριστό μέρος που τα βλέπουν όλα διαφορετικά. Είμαι ευτυχισμένος στην Ισπανία, όμως ταυτόχρονα μου λείπει η Αγγλία. Δεν μπορείς να… απενεργοποιήσεις τις αναμνήσεις”.

Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό κανείς δεν γνωρίζει. Ο Πορτογάλος πάντως έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την “βασίλισσα”, αν και όπως λένε όλοι οι μάνατζερ ποδοσφαίρου: “όταν αποφασίσει να φύγει ένας παίκτης, δύσκολα τον κρατάς”.

To Top