Βαγγελακάκης: «Στόχος το μετάλλιο, γιατί όχι και χρυσό»

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόκριση του Άρη Γρηγοριάδη στον τελικό των 100μ. ύπτιο ο προπονητής του, Χρυσάφης Βαγγελακάκης, που έθεσε ως στόχο ένα μετάλλιο στον αυριανό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

Ο κ. Βαγγελακάκης δήλωσε μετά την εύκολη είσοδο του αθλητή του στον αυριανό τελικό: «Η πρόκριση για τον Άρη ήταν κάτι αναμενόμενο. Πλέον ο στόχος μας είναι το μετάλλιο στον αυριανό τελικό, και γιατί όχι να μην είναι ακόμη και το χρυσό, που θα μπορέσει να το διεκδικήσει με έναν χρόνο γύρω στο 53.50. Είναι πολύ δύσκολο να κάνει χαμηλότερο χρόνο, γιατί το ρεκόρ των 53 δευτερολέπτων το είχε πετύχει με τα παλιά, ολόσωμα μαγιό».

Ο προπονητής του 27χρονου πρωταθλητή κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να μας στηρίξει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι η συμμετοχή στον τελικό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλη τη χρονιά, και θα παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Τέλος θεωρώ ότι μια επιτυχία του Άρη, θα δώσει ώθηση και στα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται εδώ».

To Top