Βαθμός με… σπρώξιμο πάλι για τη Ξάνθη

Ξάνθη και Λαμία έχασαν ευκαιρίες για γκολ, όμως Ζίφκοβιτς και Μελίσσας, είχαν «απαντήσεις» με το τελικό 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. «Φωνάζει» για τη διαιτησία του Λάμπρου η Λαμία.

Εχασε έδαφος στη «μάχη» για την πεντάδα η Ξάνθη, που έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ. Σε αυτό συνέβαλλαν οι δύο τερματοφύλακες με τις επεμβάσεις τους. Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Νίκος Μελίσσας, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» δικαίως για τη φάση του πρώτου λεπτού, όταν και τους ακυρώθηκε γκολ, του Τσούκαλου, μια απόφαση λανθασμένη όπως φάνηκε και το ριπλέι της τηλεοπτικής μετάδοσης. Η Ξάνθη, γενικώς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την υπεροχή των κινήσεων, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, χωρίς να τις εκμεταλλευτεί.

Η σκληροτράχηλη Λαμία, προσπάθησε να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Ζίβκοβιτς, είχε κι αυτός τις δικές του απαντήσεις. Το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα, έφερε τη Ξάνθη στους 26 βαθμούς με την ομάδα του Ράσταβατς να μένει πίσω στην «μάχη» για το… εισιτήριο της Ευρώπης.

Η Λαμία από την άλλη, έφυγε από μία δύσκολη έδρα με έναν σημαντικό βαθμό, έφτασε τους 21 και κάλλιστα μπορεί να νιώθει η κερδισμένη της αναμέτρησης.

 

To Top