ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βαλεργάκης: “Ο Γουλιέλμος, η ΚΑΕ Άρης και ο έλεγχος για την επόμενη μέρα…”

O πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης, αναφέρθηκε στην νέα σελίδα που επιχειρεί να γράψει η ΚΑΕ Άρης και στον δικηγόρο Δημήτρη Γουλιέλμο, άνθρωπο-κλειδί στις εξελίξεις. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Τον ξέρω ως συνάδελφο και αυτόν και τον αδερφό του, μεγάλο δικηγορικό γραφείο, οργανωμένο, καλό δικηγορικό όνομα.

Τον βλέπατε στο μπάσκετ:

Τον είχα δει μερικές φορές, άλλα δεν είχα συνδυάσει ότι έχει την δίκη μας τρέλα.

Σας εξέπληξε που είδατε το όνομα του στον Άρη:

Δεν το περίμενα, δεν είναι ότι με εξέπληξε, δεν ήταν κάποιο όνομα να έλεγα, ναι, ίσως αυτός κάτι μπορεί να κάνει, ίσως να προέκυψε κάτι καλό από το μεγάλο πελατολόγιο που έχει, γιατί κάνει δουλειά και στην Αθήνα.

Εγώ θα πω κάτι που έχω πει κατά κόρων, ελπίζω αυτή τη φορά να μην πέσουμε στις προηγούμενες περιπτώσεις που πέσαμε και να μην ενθουσιαστούμε, ξέρω τον Δημήτρη Γουλιέλμο σαν δικηγόρο δεν ξέρω αν είναι δικά του τα χρήματα γιατί δεν ξέρω αν μπορεί ένας δικηγόρος να διαθέσει τα χρήματα, αυτό που έρχεται από πίσω και δεν εμφανίζεται, όταν εμφανιστεί πρέπει και εμείς να κάνουμε τον έλεγχο που οφείλουμε να κάνουμε κάθε φορά, δεν είναι καμία δυσπιστία προς τον συνάδελφο Γουλιέλμο το τονίζω, αλλά επειδή κάθε φορά ενθουσιαζόμαστε και βρισκόμαστε σε άσχημες εξελίξεις και σε πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Μήπως πρέπει κάποτε πριν ανοίξουμε τις πόρτες μας, να ελέγξουμε αυτόν που μπαίνει και όχι τον Γουλιέλμο, τον ξέρουμε ότι είναι γνωστός, αλλά σίγουρα κάτι άλλο έρχεται από πίσω.

Δεν μπορεί ο δικηγόρος να καλύψει 5.000.000 χρέος κάποιος είναι από πίσω και καλός είναι, γιατί αλλιώς δεν γίνεται, πρέπει να γίνει σοβαρός έλεγχος γιατί μετά από 2 χρόνια θα είμαστε στον ίδιο παρονομαστή.

Ο κύριος Γουλιέλμος είναι δικηγόρος;

Ναι φυσικά και είναι δικηγόρος, αυτό σας είπα και είναι μάχιμος και αυτός και ο αδερφός του και κάνω σκέψεις ότι κάποιοι πελάτες, κάποιοι επιχειρηματίες  που έχουν μια άνεση τέτοια θα μπορούν να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο.

Ο Άρης πως μπορεί να κάνει έλεγχο:

Αυτή τη στιγμή θα υπάρξει μια μεταβίβαση, νόμιζα κάτι άλλο θα με ρωτούσατε, αλλά με ρωτήσατε κάτι πιο ουσιαστικό, εγώ νόμιζα θα με ρωτούσατε, δεν είναι δεσμευμένες οι μετοχές του κύριου Λάσκαρη; σας το έχω ξανά απαντήσει αυτό ως περιουσιακό στοιχείο αν υπάρχει μια γενική δέσμευση της περιούσιας του, σαφώς είναι και αυτές οι μετοχές μιας ανώνυμης εταιρίας, ανεξαρτήτως αν είναι αθλητική ή οτιδήποτε άλλο.

Επίσης δεν ξέρουμε τι δικαστικές ενέργειες έχει κάνει, ενδεχομένως ο Λάσκαρης για να αποδεσμεύσει συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία όπως είναι αυτό για το οποίο μιλάμε οι μετοχές της ΚΑΕ Άρης.

Όταν δεν έχω δει δικόγραφο που να λέει αυτό που λέει,  δεν μπορώ και εγώ να μιλάω γενικώς και αορίστως, τώρα λοιπόν η οικογένεια του Άρη πρέπει να κάτσει να συζητήσει σοβαρά με τον κύριο Γουλιέλμο και πρέπει να μας πει ότι ναι εσύ αναλαμβάνεις παίρνεις ένα πληρεξούσιο για να μεταβιβαστούν στο όνομα σου και πρέπει να γίνει έλεγχος των κεφαλαίων αν υπάρχουν, από που προέρχονται και τι κίνδυνο μπορεί να έχουν αργότερα.

Αυτός πρέπει να είναι ο έλεγχος, όλοι αυτοί οι λεφτάδες δεν είναι και πρόεδροι των ομάδων είναι οι μεγαλομέτοχοι, εγώ θέλω να ξέρω αυτός που πληρώνει, έχει λεφτά και από που τα έχει.

Ο κύριος Γουλιέλμος είναι καλός δικηγόρος, μιλάμε για ανωτέρου επιπέδου γραφείο, τα αδέρφια έχουν γνώσεις επι των θεμάτων και κατέχουν το εμπορικό δίκαιο, η ΚΑΕ τι είναι, ανώνυμη εταιρία, δεν νομίζω ότι ο κύριος Γουλιέλμος από την υπερβολική του αγάπη για την Άρη είπε  μπαίνω  εγώ μπροστά,  σίγουρα ο άνθρωπος  έχει από πίσω τις καλύψεις του για να μην εκτεθεί, ο Γουλιέλμος είναι γνωστό όνομα στον κύκλο των δικηγόρων, λέτε να θέλει να το χαλάσει αυτό για τον Άρη, όσο και να τον αγαπάει;

Είναι πολύ θετικό ότι βρέθηκε γνωστός άνθρωπος, ο οποίος κατάφερε τον Λάσκαρη να κάνει το βήμα της μεταβίβασης, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, το ότι μέχρι τώρα ο Λάσκαρης δεν απαντούσε ή απαντούσε όπως δεν έπρεπε και με τον Γουλιέλμο  προχωράει, σημαίνει για μένα ότι κάτι πήρε ο Λάσκαρης, δεν το κάνει για την καλή του την καρδιά. Για να μπορεί ο Γουλιέλμος να χειρίζεται την κατάσταση σημαίνει ότι έκανε κάτι περισσότερο από ότι έκαναν οι άλλοι και αυτό είναι σίγουρα χρηματικό.

Αυτό που πήρε ο Λάσκαρης είναι πολύ μικρό από αυτό που απαιτείται για να ορθοποδήσει η ομάδα. Αυτό που πάθαμε το 90 τοις εκατό των Αρειανών το έπαθα και εγώ με τον Λάσκαρη.

Πιστεύετε ότι με την διοικητική αλλαγή θα βελτιωθεί και το κλίμα στην ομάδα:

Είναι σαφές ότι οι παίκτες ειδικά οι ξένοι είναι επαγγελματίες και θέλουν να παίρνουν τα χρήματα τους από αυτό ζουν, από την άλλη μεριά επειδή είναι ένα παιχνίδι, δεν γίνεται όταν σηκώνεσαι να σουτάρεις και να σκέφτεσαι, ναι αλλά δεν πληρώθηκα, όμως στην προετοιμασία σε όλο το σκεπτικό που υπάρχει, φυσικά και θα τους επηρεάζει αυτή η αβεβαιότητα  και σαφέστατα επηρεάζει θετικά όταν βλέπουν και λένε επιτέλους βρέθηκε μια λύση, πληρώθηκαν τα παιδιά στο γραφείο επάνω και μπορούμε να ζητήσουμε μια βοήθεια αν χρειαστούμε κάτι και εμείς πήραμε έναν μισθό που μας χρωστάνε, όλα αυτά βοηθάνε ψυχολογικά και συναισθηματικά.

To Top