ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλοι στη διάθεση Οφρυδόπουλου, “απέφυγαν” να εκτίσουν με Άρη οι τιμωρημένοι

Xωρίς καμία απουσία θα αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα με τον Άρη η Παναχαϊκή. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του αφού, πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ο προπονητής της Παναχαϊκής επέλεξε οι τιμωρημένοι λόγω καρτών ποδοσφαιριστές του να εκτίσουν τις ποινές τους σε επόμενους αγώνες.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr: “σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι προπονήθηκαν σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας δίνοντας βάρος κυρίως σε ασκήσεις τακτικής.

Η αυριανή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής θα γίνει και πάλι στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού.

Ατομικό ο Μπιτσάκος!

Τέσσερις μήνες και δέκα ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, στον αγώνα με την Καλλιθέα στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος πάτησε και πάλι χορτάρι.

Έδωσε σήμερα το παρών στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου επιχειρώντας, ατομικά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, απλές ασκήσεις αποκατάστασης.

Η παρουσία του Αλέξανδρου Μπιτσάκου σκόρπισε χαμόγελα στο Τεχνικό Επιτελείο και τους «κοκκινόμαυρους» ποδοσφαιριστές οι οποίοι του ευχήθηκαν να είναι σιδερένιος και να έχει γρήγορη επάνοδο.

Επέλεξαν παιχνίδια για Φωτάκη, Φουρλάνο, Πολίμο 

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, τρεις παίκτες της Παναχαϊκής συμπλήρωσαν κάρτες.

Φωτάκης, Φουρλάνος και Πολίμος συμπλήρωσαν κίτρινες και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε τα παιχνίδια.

Ο Γιώργος Φωτάκης θα χάσει τα εκτός έδρας παιχνίδια με Δόξα Δράμας (23η αγωνιστική), Παναιγιάλειο (25η αγωνιστική), ο Σπύρος Φουρλάνος δεν θα αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (24η) και αυτή με τον Παναιγιάλειο, ενώ τον αγώνα του Αιγίου θα χάσει και ο Πολίμος”.

To Top