ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βαλεριάνος: “Πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή – Ο Άρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο”

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης, τόσο για την παρουσία των κιτρινόμαυρων στην SportExpo όσο και για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται, να βλέπεις φιλάθλους, παιδιά να είναι εδώ μαζί μας, να βγαίνουν φωτογραφίες, να ζούμε όμορφες στιγμές. Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.” Σημείωσε αρχικά ο διεθνής μπακ.

Για το γεγονός ότι οι αθλητές αποτελούν παράδειγμα για τα μικρά παιδιά:“Σίγουρα τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα. Είναι τιμή μας και ευθύνη μας. Πολλά καλά έχει όλη αυτή η προσπάθεια.”

Για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή: “Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. θα βρούμε τα αδύνατα σημεία, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να κερδίσουμε το ματς.”

Για την πορεία του Άρη στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος: “Ο κόσμος θέλει τη ψηλότερη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.”

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, μέσω του Άρη: “Είναι τιμή μου, ο Άρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Χρειάζεται δουλειά, για να έχεις διάρκεια.”

Για το ότι χρησιμοποιείται και στα δεξιά της άμυνας: “Όπου μου ζητήσει ο προπονητής εκεί θα παλέψω. Όπου με χρειάζεται η ομάδα”

To Top