ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος: “Ο κόσμος θα πάρει το παιχνίδι με την Κύμη, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Άρη”

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Γουλιέλμος, έχοντας πρώτα «επιθεωρήσει» το περίπτερο του Αυτοκράτορα, στο πλαίσιο της Sportexpo 2019 μίλησε για το ματς του Σαββάτου στο Yellow Radio.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο κ. Γουλιέλμος αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει στη σωστή ενημέρωση το ραδιόφωνο των Αρειανών, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για ένα γεμάτο Παλέ το Σάββατο στον κρίσιμο αγώνα με την Κύμη.

“Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι το κάτι διαφορετικό στο Ελληνικό και Ευρωπαικό μπάσκετ. Ήταν η μόνη ομάδα που έκανε μια πόλη και μια χώρα μια αγκαλιά. Αυτό θέλουμε να ξανακάνουμε. Όλοι θέλουν να μας φτάσουν αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να πετύχει κάτι τέτοιο”.

Για τον αγώνα με την Κύμη:

Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι, δεν υπάρχει Λήμνος, δεν υπάρχει Ρέθυμνο. Υπάρχει μόνο Κύμη. Αυτό το Σάββατο από τις 14:30 πρέπει να έχουμε 6.500 κόσμο. Εμείς πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι.

Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε εμείς.

Άρης εδώ, Άρης παντού και το παιχνίδι με την Κύμη θα το πάρουμε εμείς.

Για το αν τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά:

Δεν υπάρχει μια μέρα που να μην μπαίνει κάτι σε μια σειρά. Και οι δεκαετίες των δυσλειτουργιών δημιούργησαν μια αδράνεια. Αλλά όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που έχει μπασκετικό κόσμο. Εμείς έχουμε αδικήσει την ομάδα μας, και ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να την φέρουμε ξανά στην κορυφή.

Για το αν μίλησε στους παίκτες:

Και στους παίκτες μίλησα, και στο προπονητικό τιμ και τώρα μιλάω στον Αρειανό. Δεν έχει αύριο αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα. Πρέπει να το πάρουμε με μια ανάσα. Να το πάρει ο κόσμος.

Ο Άρης δεν είναι οι άλλοι, ο Άρης είμαστε εμείς. Αυτή είναι η δύναμη του Άρη και πρέπει να την δείξουμε.

To Top