Βανγκέλι: «Αν το θέλει ο Θεός θα ξαναγυρίσω στον Άρη»

Ο Χρήστος Βανγκέλι βρέθηκε με ταξίδι αστραπή για οικογενειακούς λόγους στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, την Μέταλιστ την οποία γνωρίζει καλά από το ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ φυσικά δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία κάποια στιγμή οι δρόμοι τους με τον Άρη να ξανανταμώσουν…

«Είναι πολύ νωρίς. Στο μέλλον, αν το θέλει ο Θεός, κάποια στιγμή θα γυρίσω στον Άρη» είπε ενώ για την προσαρμογή του στην Οδησσό τόνισε: «Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και το πρωτάθλημα στην Ουκρανία έχει πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη, εκεί είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου».

Για το αγωνιστικό προφίλ της Μέταλιστ είπε: «Η Μέταλιστ είναι καλή ομάδα και οργανωμένη, περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Επιθετικά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Αν και ανέτοιμη λόγω της διακοπής πέτυχε πολλά γκολ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Η δυναμική της φαίνεται από το γεγονός ότι είναι κοντά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με τη Σαχτάρ και τη Ντιναμό Κιέβου».

Για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Ολυμπιακός: «Δεν πρέπει να αφήσει τη Μέταλιστ να κάνει το παιχνίδι της, γιατί αλλιώς δεν θα έχει καμία ελπίδα να πάρει αποτέλεσμα. Αν αφήσει τη Μέταλιστ να βρει ρυθμό, θα είναι αργά και θα είναι δύσκολο να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην Ελλάδα».

Για την έδρα της Μέταλιστ: «Έχουν πολύ καυτή έδρα, αλλά πιστεύω πως είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός και έδρας. Πιστεύω πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα επηρεαστεί ο Ολυμπιακός. Το γήπεδο της Μέταλιστ είναι ένα πολύ ωραίο, ποδοσφαιρικό, πιστεύω πως θα είναι γεμάτο και θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Επειδή φοράνε κίτρινα θα είναι σαν το ‘Χαριλάου’ (γέλια)».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα εκτός. Πιστεύω πως έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία από τη Μέταλιστ, είναι πιο έμπειρη ομάδα, επιπέδου Champions League. Πιστεύω πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 60-40 και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Μέταλιστ, ειδικά στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ περισσότερες δυσκολίες από ό,τι με τη Ρούμπιν».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top