Πασσαλής: «Η ΑΕΚ αντίπαλος του Άρη…»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής και bloger του PRESSARIS Πέτρος Πασσαλής μίλησε για την αγωνιστική εικόνα των κιτρίνων τόσο στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για την προσπάθεια που θα γίνει μέχρι το τέλος για την έξοδο στην Ευρώπη…

Ο Πασσαλής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» σχολιάζοντας αρχικά την εικόνα του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι πως η ομάδα δείχνει πως μαθαίνει να κερδίζει ακόμη κι όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Άρης ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε με τις αλλαγές του κυρίου Μασάδο». 

Μιλώντας για την δεκτικότητα των ποδοσφαιριστών στην οποία αναφέρθηκε ο Μασάδο, υπογράμμισε: «Συμφωνώ ότι οι ριζικές αλλαγές θα δημιουργούσαν κινδύνους εν μέσω πρωταθλήματος, αλλά όπως και να έχει σίγουρα ένας παίκτης για να παίξει σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να είναι δεκτικός και να μπορεί να εφαρμόζει στο γήπεδο αυτά που του ζητάει ο προπονητής του. Πάντα όμως, κάποιες παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν είτε σε σχήμα είτε σε ψυχολογία. Αν ένας προπονητής «κερδίσει» τους παίκτες του, τότε έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει τους στόχους της ομάδας». 

Κάνοντας τα δικά του… προγνωστικά για το προσεχές μέλλον επεσήμανε: «Αυτό που χρειάζεται ο Άρης είναι η διάρκεια στην απόδοση του και θεωρώ πως έχει για αντίπαλο την ΑΕΚ για τα πλέι-οφ. Η αποχή από τις προπονήσεις για μια-δυο μέρες, δεν επηρεάζει κανέναν ποδοσφαιριστή. Αυτό που σίγουρα επηρεάζει είναι η γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί για το οικονομικό σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Άρη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top