Φατί: “O Άρης με αφήνει να φύγω”!

Ο Ρικάρντο Φατί ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του στο RMC sport, τις οποίες αναπαρήγαγε το «afrikfoot». Τόνισε ότι ενώ θα μπορούσε να φύγει από τον Άρη δεν το έκανε, ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους κίτρινους λόγω του υψηλού συμβολαίου του, προαναγγέλλοντας ενδεχόμενη πώλησή του.

Το σχετικό άρθρο του afrikfoot έχει τίτλο: “Αρης Θεσσαλονίκης: Ο Φατί προς αναχώρηση…”, το οποίο επικαλείται το δημοσίευμα του RMC Sport το οποίο έχει τίτλο: “Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφήνει να φύγω” και φιλοξενούνται δηλώσεις του Γάλλουσενεγαλέζου μέσου των κίτρινων: «Είχα την ευκαιρία να φύγω τον Ιανουάριο αλλά δεν το έκανα. Ο Άρης είναι μια ομάδα που τη σέβομαι και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Έγινα ένα κομμάτι αυτής της ομάδας. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να μένεις απλήρωτος ένα χρόνο ή έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Φατί υπογραμμίζοντας ότι:

«Τον Ιούνιο θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, αλλά νομίζω ότι θα με αποδεσμεύσουν γιατί έχω ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην κάλυψη του συμβολαίου μου, ενώ δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν και σε ενδεχόμενη πώλησή μου προκειμένου να μπουν χρήματα στην ομάδα».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Φατί με τον Άρη, λήγει τον Ιούνιο του 2013.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top